Den Sanne Randonneuren (500K) TESTA!

Cykelklubben Ø arrangerar en första test av banan för Den Sanne Randonneuren (500K). Är du intresserad av att vara en del av testet, anmäl dig via http://www.ultracykling.se             Det är ett test av upplägg och möjligen också av Din Uthållighet. Banan är dragen långs både ‘bättre’ och ‘sämre’ vägar, förstått som att du ibland kan bli tvungen att dra cykeln för att komma fram. Du får gärna ta fram din gamla Husqvarna från 1951 eller något modernare som passar för mer än bara jämn asfalt. För att klubben skall ha glädje av dig som testare så är ett krav för deltagande att du överlämnar en fil med gps-spår som visar hur du cyklat. Det kan du göra via Strava, GarminConnect eller RWGPS. Någon anmälningsavgift tas inte ut om du lämnar in gps-filen. Däremot tas en avgift om 478 SEK ut om du inte gör det inom en vecka från starttiden. Det finns inget krav på att du fullföljer hela sträckan. Trafikregler gäller då arrangemangen körs på öppna vägar. Glöm inte att se över dina försäkringar.

Om du cyklat Brevetlopp i Sydsverige tidigare så tänker vi att du behöver veta att detta arrangemang bygger på att du klarar dig helt utan support. Övernatta om, var och hur du själv vill. Randonneur-hotell (busskurer, t ex) eller egen medhavd bivack, hotell, vandrarhem eller liknande. Att bo över hos vänner längs vägen gillas dock inte. Vi har ingen sluttid för när du skall ha kommit i mål, men sikta på att medelhastigheten för hela sträckan överstiger 15km/tim. Om du efter cyklingen har förslag till förbättringar så sänd dem med vändande mail till adressen som du fick din invitation ifrån. Dit skall du även sända ditt GPS-spår.

Anmäl dig på första sidan!

GPS-spår hittar du på Ride With GPS (RWGPS), se länken längst ner. Samling sker på Lunds C utanför Café Barista. Din anmälan måste ha gjorts före Torsdag 28/3 kl 23.59 (prick). Observera att klubben kan bestämma sig för att du inte kommer med som testare. Besked om du antas eller inte kommer via mail. Skäl kommer inte att redovisas. Vägen är fri, så du kan cykla när och som du vill.

https://ridewithgps.com/routes/29558249